Titluri de melodii găsite pe CD-uri (IV)- Guns N 'Roses (I)

Am adunat mai multe liste cu melodiile cantonate pe Youtube, inspirată de titlurile găsite pe CD-urile avute prin casă. Am utilizat și Wikipedia pentru minimum de informații. Pentru a nu încălca orice aspecte legate de drepturile de autor, mai jos am prezentat doar linkuri spre clipurile disponibile gratuit pe Youtube, dar nici un video nu este încărcat la mine pe blog.
Am folosit și următoarele surse pentru descrierea artiștilor și formațiilor, foarte pe scurt.
  1. Guns N' Roses
  2. Guns N' Roses- Appetite for Destruction
  3. Guns N' Roses- Lies
  4. Guns N' Roses- Use Your Illusion I
  5. Guns N' Roses- Use Your Illusion II
  6. Guns N' Roses- Spaghetti Incident
  7. Guns N' Roses- Chinese Democracy
Primele trei liste cu titlurile pe care le- am publicat sunt la:
  1. Titluri de melodii găsite pe CD- uri (I)
  2. Titluri de melodii pe CD- uri (II)- Salvatore Adamo
  3. Titluri de melodii pe CD- uri (III)- Paganini- Capricii
Această postare e axată pe o prezentare după discografia trupei Guns N` Roses, model de prezentare pe care îl voi folosi și la listele următoare.
Guns N' Roses , prescurtată adesea GNR , este o trupă americană de hard rock din Los Angeles, California, formată în 1985. În 1986 trupa era formată din: vocalistul Axl Rose, chitaristul principal Slash, chitaristul ritm Izzy Stradlin, basistul Duff McKagan și bateristul Steven Adler. Formația actuală este formată din Rose, Slash, McKagan, taste Dizzy Reed, chitaristul Richard Fortus, bateristul Frank Ferrer și taste Melissa Reese.
Albumul de debut al lui Guns N' Roses, ”Appetite for Destruction” (1987), a ajuns numărul unu pe Bilboard 200, la un an de la lansare. Albumul s- a vândut în aproximativ 30 de milioane de exemplare în toată lumea, inclusiv 18 milioane de unități în Statele Unite, ceea ce îl face cel mai bine vândut album de debut al țării și cel de- al unsprezecelea cel mai vândut album.
Conținutul albumului ”Appetite for Destruction”
01. Welcome to the Jungle 02. It's So Easy 03. Nightrain 04. Out ta Get Me
05. Mr. Brownstone 06. Paradise City 07. My Michelle 08. Think about you
09. Sweet Child o' Mine 10. You're Crazy 11. Anything Goes 12. Rocket Queen
G N' R Lies (cunoscut și sub denumirea de Lies ) este cel de-al doilea album de studio al trupei de rock american Guns N' Roses , lansat pe 29 noiembrie 1988 de Geffen Records. Deși oficial o piesă extinsă , a fost tratată ca un album de studio atunci când a fost lansat. Potrivit RIAA , albumul a livrat în peste cinci milioane de exemplare, în Statele Unite. „Patience” a fost singurul single lansat de pe Lies și a ajuns pe poziția maximă la numărul patru pe Billboard Hot 100.
Conținutul albumului ”Lies”
1. Reckless Life 2. Nice Boys 3. Move to the City 4. Mama Kin
5. Patience 6. Used to Love Her 7. You’re Crazy 8. One in a Million
Use Your Illusion I este cel de-al treilea album de studio al trupei de rock american Guns N' Roses, lansat în aceeași zi cu omologul său Use Your Illusion II. Ambele albume au fost lansate împreună cu „Use Your Illusion Tour” . Albumul a debutat pe locul 2 in topurile Billboard, cu vânzarea a 685.000 exemplare în prima săptămână. Use Your Illusion I a vândut 5.502.000 de unități în Statele Unite din 2010, potrivit Nielsen SoundScan . Fiecare dintre albumele Use Your Illusion au fost certificate de șapte ori Platinum de către RIAA . A fost nominalizat la un premiu Grammy în 1992.
Albumele reprezintă un punct de cotitură în sunetul Guns N' Roses. Deși trupa nu a abandonat sunetul de hard-rock agresiv, a încorporat elemente de blues, muzică clasică, heavy metal, punk rock și rock and roll clasic. Acest lucru este exemplificat prin utilizarea pianului și tastaturii la mai multe piese.
Conținutul albumului ”Use Your Illusion I”
1. Right Next Door to Hell 2. Dust N' Bones 3. Live and Let Die 4. Don't Cry
5. Perfect Crime 6. You Ain't the First 7. Bad Obsession 8. Back Off Bitch
9. Double Talkin' Jive 10. November Rain 11. The Garden 12. Garden of Eden
13. Don't Damn Me 14. Bad Apples 15. Dead Horse 16. Coma

Comentarii

quinlingagan a spus…
Poker Room Coupon Codes - Promo Codes, Deals & Deals
Get the best poker 아산 출장마사지 room 제주 출장안마 coupon codes and promo 대전광역 출장안마 codes for December 2021. Stay updated with all Poker Room deals, 영주 출장샵 including Poker Room coupon codes 천안 출장마사지 & promo

Postări populare de pe acest blog

Muzica usoara in tineretea mea (seria franceza)

Pentru notițe folosesc OneNote din Windows 10

Links IT pentru consultare