Titluri de melodii găsite pe CD-uri (I)

Cu ocazia unui inventar al CD- uri am adunat o listă cu melodiile cantonate pe Youtube, inspirată de titlurile găsite pe aceste CD-uri. Există aici muzică pop, clasică, rock sau rap. Unele melodii sunt mai lente, altele dimpotrivă. E posibil ca unele să placă, iar altele mai puțin…
Pentru a clarifica orice aspecte legate de drepturile de autor, mai jos există doar linkuri spre clipuri video disponibile gratuit pe Youtube, iar nici unul nu este încărcat la mine pe blog. În cazul în care deții drepturi de autor asupra unora dintre aceste clipuri video, poți sesiza acest fapt către Youtube care asigură găzduirea lor și îmi poți trimite un mesaj pentru a scoate linkul. Beneficiarul își asumă orice obligație care derivă din materia legală în acest domeniu.
Iată prima parte a listei detaliate:
Trupa ABBA
ABBA-un grup pop suedez format la Stockholm, de Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad, care a funcționat în perioada 1972- 1983.
Anna Oxa
Anna Oxa - cântăreață, actriță și prezentatoare de televiziune italiană, prezentă la festivalul de la Sanremo încă din 1978.
Ana Maria Georgescu
Ana Maria Georgescu cântăreața remarcată cu piesa "Ochii tăi", semnată de Sandi Deac (Desperado), i-a adus trofeul Mamaia în 2001. Ulterior ea a mai scos şi alte albume precum: Vine seara de Crăciun, în 2001, Primul dans, în 2002, şi Cântece pentru tine, în 2005.
Beach Boys este o trupă de rock american formată în Hawthorne, California, în 1961. Trupa s-a bazat pe muzica grupurilor vocale bazate pe jazz, rock and roll-ul anilor 1950 și R&B negru ce au încorporat adesea elemente clasice și tehnici de înregistrare neconvenționale în moduri inovatoare.


Kitarō („om de dragoste și bucurie“) este un artist de înregistrare japonez, compozitor, producător de discuri și aranjament remarcat pentru muzica sa electronică – instrumentală. Este câștigătorul unui premiu Grammy pentru cel mai bun album New Age (Thinking of You - 1999); deține un record de 16 nominalizări la aceeași categorie și un premiu Globul de Aur pentru Heaven & Earth (1993).

Am folosit și următoarele surse pentru descrierea artiștilor și formațiilor, foarte pe scurt:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Muzica usoara in tineretea mea (seria franceza)

Pentru notițe folosesc OneNote din Windows 10

Links IT pentru consultare