Ce este BARD

 


Bard este un model lingvistic mare, cunoscut și sub numele de AI conversațional sau chatbot antrenat să fie informativ și cuprinzător. Bard este antrenat pe o cantitate masivă de date text și este capabil să comunice și să genereze text asemănător omului ca răspuns la o gamă largă de solicitări și întrebări. De exemplu, Bard poate oferi rezumate ale subiectelor factuale sau poate crea povești. Bard este încă în curs de dezvoltare, dar a învățat să îndeplinească multe tipuri de sarcini, inclusiv:

  • va încerca tot posibilul să urmeze instrucțiunile și să îndeplinească cererile cu atenție.

  • va folosi cunoștințele pentru a răspunde la întrebările userului într-un mod cuprinzător și informativ, chiar dacă sunt deschise, provocatoare sau ciudate.

  • va genera diferite formate de text creative, cum ar fi poezii, cod, scripturi, piese muzicale, e-mail, scrisori etc. Va încerca tot posibilul să îndeplinească toate cerințele dumneavoastră.

Pentru a utiliza Bard, va trebui să vă conectați cu un Cont Google. Bard este un experiment care vă permite să colaborați cu AI generativă. În calitate de colaborator creativ și util, Bard vă poate supraîncărca imaginația și vă poate crește productivitatea. Aflați mai multe despre Bard și despre cum funcționează modelele mari de limbaj .

De ce ai nevoie pentru lucrul cu Bard?

  • Un cont Google personal pe care îl gestionați pe cont propriu sau un cont Google Workspace pentru care administratorul dvs. a activat accesul la Bard. Tot nu puteți accesa Bard cu un Cont Google gestionat de Family Link sau cu un cont Google Workspace for Education desemnat ca sub 18 ani.

  • Să ai 18 ani sau peste. Nu veți putea accesa Bard atunci când sistemele noastre indică că ați putea avea sub 18 ani. Aflați mai multe.

  • Un browser acceptat: Chrome, Safari, Firefox, Opera sau Edgium.

Aflați despre limbile și țările în care puteți utiliza Bard.

Conectați-vă la Bard

  1. Accesați bard.google.com.

  2. În dreapta sus, selectați Conectați-vă.

  3. Conectați-vă la Contul dvs. personal Google.

Deconectați-vă de la Bard

  1. Accesați bard.google.com.

  2. În dreapta sus, selectați poza de profil sau inițială.

  3. Selectați Deconectați-vă.

Nu mă pot conecta la Bard

Dacă nu vă puteți conecta la Contul dvs. Google în Bard, selectați mesajul pe care îl primiți mai jos pentru a afla mai multe.

Bard nu este acceptat pentru acest cont

Ceva n-a mers bine

Resurse aferente

https://support.google.com/bard/answer/13278668?hl=en




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Muzica usoara in tineretea mea (seria franceza)

Pentru notițe folosesc OneNote din Windows 10

Links IT pentru consultare