Întâlnirea cu Gerch

Pe 24 Iunie 2016 după 8 dimineața mi- a dat un telefon Gerch anunțându- mă că e în București. Am convenit să ne întâlnim pe lângă fostul palat al telefoanelor. Am luat un taxi și am ajuns acolo în 20 de minute. Căldură în București, șoferul a mers cu ambele geamuri deschise, ca să fie curent să se răcorească, implicit și eu. Am mers la un restaurant situat în apropiere de pasajul Majestic, lângă teatrul Odeon. Lângă calea Victoriei, pe unde a defilat la 8 Octombrie 1878 armata română, în urma victoriei din războiul de independență față de Imperiul Otoman, unde culmea se află bustul lui Mustafa Kemal Atatürk. Numai în România se poate așa ceva, puteau să- i găsească alt loc creatorului Turciei moderne. Ne- am regăsit foarte multe amintiri de pe vremurile când am lucrat împreună la Petrimanu și Râul Mare. Ne- am amintit de multe fapte și despre mulți oameni de atunci, începând cu șefii noștri și terminând cu noi. Mi- a făcut o plăcere deosebită să discut aceste amintiri.  
Luni 27 Iunie 2017 am fost la doctorul specialist pentru o rețetă. Acolo am stat mai mult de o oră ăn curentul provocat de un ventilator cu pale, montat în tavanul sălii de așteptare. Insist asupra situațiilor deosebite de mediu la care am fost supus pentru a încerca sa- mi explic cauzele răcelii suferite.
Pe 29 Iunie am atins apogeul bolii: temperatura 37,5- 38, dureri puternice ale danturii pe partea stângă. Am urmat o medicație antipiretică: paracetamol și coldrex, urmând să mă duc la medicul de familie pentru un control.
Luni 4 Iulie am primit medicația de la medicul de familie ce a constat din: tavanic la 12 ore (un antibiotic puternic), lângă care am luat un omeran ca pansament gastric, 1/zi coldrex sau nurofen și 1 fiolă de algocalmin, la nevoie.  După mai puțin de o săptămână, pe 13 Iulie boala era aproape rezolvată.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Muzica usoara in tineretea mea (seria franceza)

Pentru notițe folosesc OneNote din Windows 10

Links IT pentru consultare