Abia ma obisnuisem cu iarna adevarata

N-am apucat prea multa iarna adevarata ca a si pornit caldura de primavara. O asemenea vreme ar trebui sa fie pe la sfarsitul lui Martie, nu acum inainte de Martisor.
Acum cateva zile am primit un comentariu scurt la ce am scris in urma. Initial m-am intrebat cum m-a gasit internautul, cand blogosfera romaneasca e imensa, dupa parerea mea. Dupa aceea mi-am adus aminte de blogbrowsing-ul atasat la blogul meu si m-am gandit ca de aici mi se trage. Nu-i nimic nelalocul lui, din contra asa mai poti face schimb de pareri.
Acum astept rezultatele de la blogfest, sunt curios cine ce si cum a castigat, dupa care ma apuc sa le citesc. De votat am votat, la sugestia unui blogger, altfel nici nu stiam de acest concurs. E drept mi se pare ca voturile mele nu sunt ale unui om bine pregatit. Adica eu am cunostinte reduse despre bloguri, bloggeri samd. Anul viitor cred ca o sa imi aduca aminte tot un blogger care sa-mi aduca aminte ca participa la un concurs de bloguri si are nevoie de votul meu. Daca o sa consider ca-l merita o sa i-l dau ca si anul acesta. Sunt curios cum va fi iarna viitoare!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Muzica usoara in tineretea mea (seria franceza)

Pentru notițe folosesc OneNote din Windows 10

Links IT pentru consultare