Defecțiunea META în 2024

 

Problemele la Facebook au început luni, dar au continuat. Facebook nu a mai funcţionat la parametri normali în versiunea desktop pentru un număr mare de utilizatori după ce tehnologia anti-spam a companiei s-a defectat. Utilizatorii au fost scoși automat din conturi.

,,Probleme cu Facebook, Instagram, WhatsApp

DownDetector care urmărește problemele tehnice de pe platformele digitale, a înregistrat până la 580.000 de raportări ale utilizatorilor pentru Facebook la nivel mondial și până la 92.000 pentru Instagram în jurul orei 15:30 GMT. a înregistrat de asemenea marți în jurul orei 17:00 o creștere subită a reclamațiilor legate de platformele Instagram, WhatsApp și Threads, de asemenea deținute de grupul Meta Platforms fondat și condus de Mark Zuckerberg.

Site-ul DownDetector a înregistrat până acum 300.000 de reclamații privind căderea Facebook și 47.000 legate de Instagram. Deocamdată aplicația de mesagerie WhatsApp și Threads, platforma lansată de Meta ca rivală a Twitter, par să fi fost cele mai puțin afectate de pana serviciilor Meta.

Ultima oară când Facebook, Instagram și WhatsApp au căzut toate simultan în timpul unei pene globale a serviciilor Meta a fost în octombrie 2021. Atunci serviciile Meta au fost indisponibile timp de 6-7 ore.

Însă atunci problema a fost la serverele DNS ale Meta, în timp ce acum pare să fie de altă natură’’

Facebook A Picat Marți Seară, Pentru Mai Bine De O Oră. Utilizatorii Au Fost Scoși Automat Din Conturi | Libertatea

Defecţiune la Facebook. Motivul pentru care nu funcţionează la parametri normali pentru mulţi utilizatori (ziaruldeiasi.ro)

Facebook A Picat Marți Seară, Pentru Mai Bine De O Oră. Utilizatorii Au Fost Scoși Automat Din Conturi - Interne

Elon Musk face mișto de Zuckerberg, după ce serverele META au picat (60m.ro)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Muzica usoara in tineretea mea (seria franceza)

Pentru notițe folosesc OneNote din Windows 10

Links IT pentru consultare