Identitatea virtuală

 

Recent am vizionat un podcast despre lansarea cărții lui Mihnea Măruță- Identitatea virtuală. Această carte – debutul său în volum – este o versiune adaptată si îmbogățită, prin mijloace multimedia, a tezei sale de doctorat. Un podcast este o emisiune radio digitală care are mai multe episoade și o temă specifică. Episoadele pot fi foarte scurte sau foarte lungi, dar, în medie, un episod de podcast are 30 minute - 1 oră. Podcastul are în general un format specific, care poate include moderatori, invitați, interviuri sau reportaje. Podcasturile pot fi descărcate sau redăte de pe internet, cu ajutorul unui dispozitiv ce are acces la internet, precum smartphone, laptop sau tabletă. Identitatea virtuală este o identitate care se formează în mediul online și care poate fi diferită de identitatea reală a unei persoane. Recent am vizionat un podcast despre lansarea cărții lui Mihnea Măruță- Identitatea virtuală. Această carte – debutul său în volum – este o versiune adaptată si îmbogățită, prin mijloace multimedia, a tezei sale de doctorat. Un podcast este o emisiune radio digitală care are mai multe episoade și o temă specifică. Episoadele pot fi foarte scurte sau foarte lungi, dar, în medie, un episod de podcast are 30 minute - 1 oră. Podcastul are în general un format specific, care poate include moderatori, invitați, interviuri sau reportaje. Podcasturile pot fi descărcate sau redăte de pe internet, cu ajutorul unui dispozitiv ce are acces la internet, precum smartphone, laptop sau tabletă.

Identitatea virtuală. Cum și de ce ne transformă rețelele de socializare, carte de Mihnea Măruță, Editura Humanitas. Lansare de carte cu Mihnea Măruță, Dragoș Stanca, Constantin Vică, Vlad Zografi. Carte despre: inteligenta artificiala, retele de socializare, si cum ne afectează.

UPGRADE 100 Live Talks vă oferă o discuție profundă despre modul în care rețelele sociale ne transformă, ca oameni. Invitatul lui Dragoș STANCA este jurnalistul și doctorul în filosofie Mihnea MĂRUȚĂ. Recent, el a publicat la Editura HUMANITAS volumul IDENTITATEA VIRTUALĂ: Cum și de ce ne transformă rețelele de socializare - o carte despre care Cristian Tudor Popescu spune că e "cea mai bună carte despre relația real-virtual-digital" pe care a citit-o vreodată. Proiectul e însoțit și de un site - www.IdentitateaVirtuala.ro - cartea are QR Code-uri care oferă informații digitale suplimentare iar UPGRADE 100 a realizat o serie de podcasturi cu autorul - podcasturi care însoțesc fiecare capitol.

Un cititor a scris: „Foarte interesant subiectul, voi căuta negreșit și cartea! Așa este, de când cu rețelele și youtube, practic trăim câte puțin din viața altora... este ca o evadare din cotidian, dar din păcate, stăm din ce în ce mai mult timp în online, in detrimentul altor activități! Nu mă uit la podcasturi, doar dacă se face trimitere pe un subiect interesant, cum este acesta. Nu consum tik tok, dar apar short-uri și pe insta. Tineretul, în schimb, stă pe tik tok non-stop și pe youtube. Am 2 băieți adolescenți care urmaresc influenceri. Nu sunt fani înrăiți, ei preferă jocurile pe calculator. Au recunoscut și ei că tik tok te prostește, te spală pe creier!


Vezi și:

Arhive Podcast - Identitatea Virtuală (identitateavirtuala.ro)

doxologia.ro

bing.com

identitateavirtuala.ro

Despre - Identitatea Virtuală (identitateavirtuala.ro)

unate.org

ele.ro

refu.ro

blacusens.ro

thestudent.ro

sfaturideafaceri.com

shtiu.ro

promusicprod.ro

https://www.youtube.com/@dialoguriale...

https://www.youtube.com/@dialoguriale... #inteligentaartificiala #inteligențaartificială #libhumanitas #lansarecarte #lansaredecarte #cărți #recomandaredecarte #recomandaricarti #recenziecarte



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Muzica usoara in tineretea mea (seria franceza)

Pentru notițe folosesc OneNote din Windows 10

Links IT pentru consultare