Site-uri de fotografii

Pentru construirea paginilor de HTML am importat diverse fotografii gratuite situate pe o multitudine de liste de surse (stock) din Internet.

Dreamstime.com - concurent direct cu Shutterstock oferă și o vastă colecție de fotografii gratis.

Flaticon.com - colecție mare de icoane gratuite în format vector și PNG.

Colecțiile de stocuri foto gratuite sunt reînnoite zilnic, deoarece mulți autori sunt dispuși să își împărtășească munca cu comunitatea, fără a conta pe câștigarea banilor.

Pexels.com - toate fotografiile și videos de la Pexels pot fi down și utilizate gratuit.
Shutterstock.com - furnizor american de fotografii, material de stock, muzică stock și instrumente de editare. Pe lângă fotografiile cu licență, acest proiect oferă și numeroase poze gratuite.

Flickr.com - colecție mare de imagini din care puteți alege gratuit.

Freepik.com - cuprinde 3 proiecte de design digital care contibuie la o creativitate multilaterală: Freepik, cel mai mare site web pentru resurse grafice gratuite,

Flaticon, sursa numărul 1 pentru pictograme personalizabile gratuite și SlidesGo, modele Google Slide și PowerPoint gratuite pentru prezentările de acel tip.



Freerange Stock - oferă imagini de stoc gratuite de înaltă calitate. Colecția de fotografii, texturi și ilustrații a fost frecvent prezentată și promovată pe liste de surse de imagini gratuite recomandate pe web. Toate imaginile sunt licențiate pentru utilizare comercială largă, fără atribuire, oferind instrumente vizuale dinamice. Fotografii de stoc vintage (VSP): Împreună cu imaginile prezentate pe Freerange, am obținut multe mii de diapozitive vechi de 35 mm, documentând viața, călătoriile și experiențele din întreaga lume. Sunt granulate, zgâriate și analogice.

ImageFinder: efectuați căutarea a peste 250.000 de imagini pe ImageFinder și veți fi direcționat direct la site-ul sursă pentru descărcare a sute de mii de imagini gratuite excelente de pe multe alte site-uri.

Imgpng.ru - imagini cu cele mai diverse subiecte în format .PNG cu un fundal transparent (licențiat în Attribution-NonCommercial).



Pinterest.com - este o rețea socială de partajare de fotografii și videoclipuri care permite utilizatorilor să își creeze și să își gestioneze propriile tablouri tematice numite “pini”. Acești pini pot fi organizati în tablouri tematice și pot fi partajați cu alți utilizatori. Pinterest este disponibil în mai multe limbi și este utilizat în întreaga lume.

Pixabay.com - proiectul cu cel mai mare număr de fotografii. Pixabay are un pachet cu peste un milion de imagini din domeniul public - nu numai fotografii, ci și ilustrații, grafică vectorială și chiar videoclipuri.

Rawpixel.com - colecție bună de imagini, inclusiv conținut licențiat gratuit.

Unsplash.com - colecție de imagini complet gratuite, a căror utilizare nu este necesară indicarea autorului. le poti descarca si folosi gratuit, chiar si in scopuri comerciale.

Aceasta libertate se datoreaza licentei CC0 (Creative Commons Zero), care iti permite sa folosesti fotografiile fara sa ceri permisiunea celor care le posteaza si fara sa le mentionezi sursa.



Vezi și:

site gratuit de fotografii - Căutați (bing.com)

Cele mai bune site-uri de imagini stock care oferă fotografii gratis (webescu.ro)

10 site-uri cu imagini gratuite pe care le poti folosi in orice scop

Totul despre Pinterest | Pinterest help

1. pinterest.com2. pinterest.com3. smodin.io 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Muzica usoara in tineretea mea (seria franceza)

Pentru notițe folosesc OneNote din Windows 10

Links IT pentru consultare