Pentru notițe folosesc OneNote din Windows 10


De mult am început să folosesc programe pentru draft- uri la întocmirea și urmărirea jurnalelor de timp, în care îmi notam sarcinile lunare pe care urma să le îndeplinesc. Dintre ele menționez: CintaNotes, Google Notes , Penzu, OneNotes și Sticky Notes. Mai vreau să încerc: Outline, Google Keep, Evernote, Wunderlist, Memonic cât și alte programe de notițe.

CintaNotes este o aplicație de gestionare a notelor mici, conceput pentru a fi asistentul tău în sarcina zilnică de a colecta numeroase informații, indiferent de natura lor. Permite să notezi rapid și să etichetezi orice informație utilă pe care o întâlnești în timp ce citești documente sau navighezi pe Internet - trebuie doar să selectezi textul și să api Ctrl + F12. Cu CintaNotes nu aglomerezi desktop-ul cu "note lipicioase" ca în cazul Sticky Notes, toate notele sunt organizate cu ușurință într-o listă ușor navigabilă. Spre deosebire de uneltele bazate pe browser, cum ar fi plug-in-urile Google Keep sau Firefox, CintaNotes nu necesită un browser web pentru a funcționa - funcționează cu Microsoft Word, Outlook, Adobe Acrobat - "magic-capturing text" funcționează cu toate aplicațiile care pot copia textul în clipboard! Aplicația permite:
  • organizarea notelor într-o structură arborescentă cu ajutorul etichetelor – cuvinte cheie care descriu și clasifică notele;
  • atașarea la note a unor fișiere Office, imagini, audio, videoclipuri.
Vezi și. Am folosit date din CintaNotes pentru postările din Wordpress
Penzu este un jurnal popular gratuit. Este cel mai bun loc pentru a- ți păstra cele mai ascunse gânduri în siguranță.Are următoarele caracteristici: jurnal nelimitat; jurnal de sincronizare cu Penzu cloud; jurnal personalizat; primește memento-uri; blocare cu o parolă; criptează jurnale; adăugare fotografii; căutare jurnale; adăugare etichete; poți scrie offline și multe altele. (Varianta gratuită, desigur, mult mai subțire, nu conține toate opțiunile).
L- am folosit pentru crearea și urmărirea notelor de sarcini lunare sau multilunare cât și pentru diverse notițe suport pentru postări pe blogurile mele.
Microsoft OneNote este un program de calculator pentru colectarea informațiilor în formă liberă și colaborarea cu mai mulți utilizatori.Colectează notele utilizatorilor (scrise de mână sau tipărite), desene, clipuri ecran și comentarii audio.Notele pot fi partajate și cu alți utilizatori OneNote pe Internet sau într-o rețea.
S- au consultat și:
Sticky Notes


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Muzica usoara in tineretea mea (seria franceza)

Links IT pentru consultare