8 Decembrie 2007


Astazi incerc prima data un blog. Mai intai am cautat pe Google ce inseamna si cum se creaza un blog. Am gasit unele raspunsuri. Am pornit la treaba si incerc cu inceputul.

Log in memoria mea este jurnalul de lucru al radioamatorului in care isi tine evidenta legaturilor efectuate cu ceilalti radioamatori. Asta am practicat pe vremuri dupa 18 ani si pana pe la 24, dar foarte putin si in conditii destul de grele fata de ce cred ca se practica acum.

Nu m-a mai interesat. Mult mai tarziu m-am intalnit cu informatica, tarziu dupa formarea profesionala ca inginer constructor. Deja contribuisem la constructia a 2 baraje in arc inalte de 50 m pe valea Latoritei, afluent al Lotrului. Deci prin '89 am intalnit un minicalc. fabricat la Brasov dupa Z80 Sinclair. Au urmat in ordine PC-urile pana la P4. Dupa aceea accesul la Internet, asta m-a lasat mut de uimire. Initial nu m-au interesat decat cautarile de pagini legate de job si eventual soft-uri. Nu am mai participat la cursuri organizate de programare sau utilizare a soft-urilor specializate pe care le folosesc in profesie.

Acesta a fost inceputul pentru mine. De fapt de aici as vrea sa discut mai mult.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Muzica usoara in tineretea mea (seria franceza)

Pentru notițe folosesc OneNote din Windows 10

Links IT pentru consultare